GTA RP – Server Skift til No Life!

  • af

Hej derude!

Denne post er udelukkende lavet fordi jeg får flere og flere henvendelser på hvorfor jeg har skiftet GTA RP Server til No Life! – Det betyder også at jeg på ingen måder vil hænge nogen som helst ud, derfor bliver den tidligere RP Server heller ikke nævnt af respekt for spillerne & serveren.

OIJ’S START PÅ GTA RP

Jeg startede mit “GTA RP” eventyr på en tidligere server, Hvor de trods alt godkendte min ansøgning selvom jeg ikke havde minimumskravet på 50 timers RP – Hvilket jeg var mega glad for så jeg ikke skulle grinde None-Whitelisted servers først. Jeg fik en super god og vejledning fra min viewers, så jeg kom rimelig hurtigt ind i det. Jeg brugte omkring 75 timer inde på serveren på blot 10-12 dage, og det var morsomt, og jeg fik lavet en masse fed RP med mange fede scenarier. – Jeg fik rigtig meget god feedback fra spillere, viewers, admins, supporters mm. På min karakter. Men efter de første 12 dage var gået begyndte folk og streamsnipe som ind i helvede uden konsekvenser. Og jeg fik advarsler for ting som INGEN indflydelse havde på spillet med grunden at det var urealistisk, selvom nogle supporters syntes det var helt hen i vejret og give nogen som helst form for påtale for. Så de ting vi fik hevet i supporten for havde ingen konsekvenser alligevel.

(EKSEMPEL: https://clips.twitch.tv/PiliableGrotesqueHerdImGlitch)

Så det blev sværer og sværer at lave RP Scenarier derudover var der en hvis tydelighed i at folk der kendte til staff, eller som havde spillet derinde længe nok, havde alle muligheder uden konsekvenser, hvilket jo gør RP scenarier fuldstændige ligegyldige, og respekten fra staff mindskes gevaldigt.

SUPER GLAD FOR NO LIFE

Jeg har lige siden GTA RP har haft min interesse tænkt på at skulle joine No Life Serveren alene af den grund at man kan se serveren er mere content based & fordi at serveren får rigtig god feedback & omtale – Det er nu sket, de har accepteret min ansøgning og ”Jønne Jørgensen – #JØNNEFUCKINGJØNNE” Er joinet No Life RP, og har fået den varmeste velkomst 🙂 Stay tuned på www.twitch.tv/oijtv for mere Jønne og en masse fed RP :D!