#ANNEXFOROIJ

  • af

#AnnexForOij er et hastag der er blevet til i forbindelse med at streamen vokser mere og mere! #AnnexForOij er sammensat p.g.a jeg på sigt skal have et “Anneks/udehus” jeg kan streame/lane/game og skabe underholdning fra. 

Da vi byggede vores hus i Vejle, havde jeg nemlig ingen intentioner om at skulle streame online og måske en dag leve af det. – Men alle de søde og støttende personer på twitch har overbevist mig om at twitch mangler en energisk person som jeg er. 
– Men det betyder jo så også at huset ikke er indrettet til at jeg skal kunne skabe underholdningen indefra. Og derfor er planen jeg på sigt skal ud i et hus for mig selv, hvor jeg kan råbe og skrige alt det jeg vil uden at fruen bliver forstyrret.

Drømme er godt, og derfor har jeg også et utrolig højt donations mål for at min drøm en dag skal blive en realitet. – Alt tager tid, og det gør dette selvfølgelig også. Men starter man aldrig, sker der aldrig noget, så alt har en begyndelse.

Med dette anneks vil jeg også have mulighed for at invitere de mest trofaste følgere og største supporters til en gang “Get Together/LAN” uden skal skulle vælte hele hytten.

De planer jeg går med i hovedet lige nu, er selvfølgelig at det skal være stort nok til eventuelle get togethers – så gerne over 25-30 kvm2.

Rom blev ikke bygget på en dag, og derfor har det ingen betydning om jeg først får anskaffet mig min hybel om flere år. En ting er bare sikkert – Og det er selvfølgelig at jeg skal have det Anneks.

Alle former for donationer der skulle forekomme uden et specifikt og mindre donation mål vil gå til #ANNEXFOROIJ!

Er du en supporter og vil være med til at give OIJTV muligheden for at få dette udehus.
Så kan du støtte på streamen her: www.twitch.tv/oijtv – eller klikke på billedet herunder.
Alle der har støttet med min. 1000,- vil få sit twitch navn skrevet på en væg i annekset.